shadow
lol
07/09/2014 - 09:55
O Agori
EXITOV TRG PAMETNIH IDEJA
Jedan od najvažnijih projekata ovogodišnjeg EXIT festivala biće jedinstveni program AGORA, koja će kao svojevrsni festivalski „trg razmene ideja“, mišljenja, stavova, kreativnih energija, dijaloga i stvaralaštva, biti istinski socijalni polis društvene razmene i značaja koji danas ima EXIT festival.
07/08/2014 - 10:51
Konferencije
Konferencije na AGORI
U želji da pokrene na razmišljanje, ponudi rešenja, predstavi pozitivne primere iz sveta, razvije dijalog i komunikaciju, podstakne kreativnost... EXIT fondacija i ove godine priprema niz konferencija, radionica, predavanja pod zajedničkim imenom – AGORA.  

07/13/2014 - 21:23
Konferencije
EXIT promoviše trajne vrednosti
EXIT fondacija, kao noseći stub društveno odgovorne dimenzije EXIT brenda, pokreće projekat EXIT4LIFE sa ciljem da mobiliše mlade u pravcu prihvatanja i razumevanja sopstvene odgovornosti na temu zdravlja, zdravih životnih navika i zdravih životnih izbora.
07/11/2014 - 16:33
Konferencije
EXIT širi stečeno znanje i iskustvo
S obzirom na sve veći broj festivala u zemlji i okruženju, Dunavska festivalska mreža pokrenula je inicijativu jačanja industrije događaja. Konferencija EXIT PRO ima za cilj da prenese znanja i iskustva menadžera i producenata najpoznatijih evropskih muzičkih festivala i kulturnih događaja organizaorima sličnih dešavanja Srbiji i regionu.
07/11/2014 - 16:32
Konferencije
Završena CEETEP konferencija
Internacionalni stručnjaci za razmenu talenata i menadžment u muzičkoj industriji prezentovali su, drugog dana Konferencije CEETEP, svoja iskustva u organizaciji međunarodnih turneja i znanja iz oblasti marketinga i medija.
07/11/2014 - 16:01
Konferencije
High Voltаge - snаgа, energijа i festivаli
Moguće je smanjiti emisiju CO2 i budžet za organizaciju događaja pametnim planom obezbeđivanja električne energije, poruka je upućena sa drugog dana Konferencije GO GROUP.
07/10/2014 - 23:35
Konferencije
I zvanično počela sa radom BRAND SERBIA organizacija!

Exit festival, koji s ponosom nosi priznanje Najboljeg velikog evropskog festivala, u partnerstvu sa kompanijom NIS, organizovao je danas u sedištu ove kompanije, drugu po redu, Konferenciju o nacionalnom brendiranju - REBRAND SERBIA 2, sa ciljem da se, upravo kroz dugoročno delovanje, jasan koncept i zajedničko zalaganje čitave nacije, kao i svih društvenih činilaca, učini pomak i poboljša...

07/10/2014 - 19:24
Konferencije
EXIT dostigao visok nivo organizacije
Dolazeći u Novi Sad želeli smo da vam prenesemo neka iskustva, ali sada vidimo da mi možemo da preuzmeme neka iskustva od vas, kaže muzički menadžer Jake Beaumont-Nesbitt iz The International Music Manager's Forum (IMMF).

EXIT festival, kroz prejekat EXIT fondacije pod nazivom AGORA, pruža jedinstvenu priliku muzičarima, umetnicima, menadžerima da uče od najboljih. Stručnjaci The...

07/10/2014 - 18:17
Konferencije
Festivali odlično mesto za slanje "zelene" poruke
Svi mi, pa i festivali, moramo biti odgovorni prema okruženju, poruka je sa drugog skupa GO GROUP koji je danas počeo na AGORI, projektu EXIT fondacije.
07/10/2014 - 08:14
Program
Global Adventure Meeting

Neke od najvećih avanturista i travel blogera okupiće Konferencija Global Adventure Meeting koja će se kao deo AGORE, projekta EXIT fondacije, održati u subotu, 12. jula, na Fakultetu za menadžment – FAM u Sremskim Karlovcima (http://fondacija.exitfest.org/node/200).

...