shadow

Blogs

Slika: 
Srbija traži još mladih heroja
Slika: 
Borba za budućnost počinje danas: Ostanak mladih u Srbiji je prioritet
EXIT fondacija i kompanija NIS sinoć su u Beogradu u svečanoj sali AKUD „Lola“ organizovali panel diskusiju na temu „Podrška mladim talentima u Srbiji – nemoguća misija, da ili ne?“. Panel je organizovan u sklopu obeležavanja pet godina od pokretanja NIS-ovog programa za saradnju sa naučnim i obrazovnim institucijama „Energija znanja“.
Slika: 
Nik Vujičić i "Standing Rock" sa Exita pozivaju svetske lidere da sačuvaju planetu!
Jedan od najuticajnijih govornika na svetu Nik Vujičić, obratiće se publici sa glavne bine EXIT festivala u četvrtak, 6. jula! Čovek koga mnogi smatraju srpskim Dalaj Lamom i koji inspiriše milione ljudi širom sveta, sa Petrovaradinske tvrđave poslaće poruke svetskim liderima da budu jedinstveni u zajedničkim naporima na očuvanju planete i života na njoj! 
Slika: 
Exitova povorka ljubavi i prijateljstva krenula iz Novog Sada u Umag
Uoči Sea Star festivala koji EXIT Tim ovog maja po prvi put pokreće u Umagu, danas je ispred Gradske kuće u Novom Sadu krenula velika biciklistička povorka prijateljstva i ljubavi. Vožnja je humanitarnog karaktera, a akciju je inicirala EXIT fondacija u cilju promovisanja regionalne saradnje i dobrosusedskih odnosa.
Za svaki kilometar koji će biciklisti preći od Novog Sada do Umaga, sponzori će donirati određenu sumu novca u cilju nabavke radiološkog aparata za Dom Zdravlja u Umagu.
Slika: 
Uručena priznanja pravim herojima Srbije!
Slika: 
U meču fudbalskih legendi na stadionu u Užicu pobedila su - deca!
Slika: 
Rajevac i Ćurčić predvode fudbalske legende u utakmici za život!
Nastavak fudbalskog humanitarnog spektakla „Asovi za decu“ 15. aprila u Užicu
Slika: 
Nova akcija za izgradnju bolnice za decu obolelu od raka
Pridružimo se nacionalnoj akciji - " Stare stvari za novu nadu"
Nakon uspešne prošlogodišnje humanitare utakmice "Asovi za decu", prilikom koje je uz pomoć najvećih legendi našeg fudbala, predvođenih Dejanom Stanovićem, Peđom Mijatovićem i trenerima Radomirom Antićom i Borom Milutinovićem, sakupljeno preko 120.000 evra za izgradnju dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu, nastavlja se borba za završetak izgradnje preko potrebne bolnice za decu obolelu od raka.
Slika: 
EXIT izložbom obeležio 20 godina društvenog aktivizma
Dragoljub Đuričić: “EXIT jedini nije izneverio moj petooktobarski bubanj”
Slika: 
Drugi „Youth Heroes“ konkurs – traži se nova generacija mladih heroja Srbije
Exit fondacija u saradnji sa kompanijom NIS, uz podršku Radio-televizije Srbije, kompanije Ringier Axel Springier i HR Centra, pokreću drugi po redu javni konkurs sa ciljem da pronađu istinske mlade heroje našeg doba. Traže se istaknuti pojedinci iz ukupno četiri oblasti: obrazovanja i nauke, preduzetništva i kreativnih industrija, društvenog aktivizma i kulture i umetnosti. Konkurs će biti otvoren do 11. februara 2017. godine, a nosioci titule „Youth Heroes“ biće proglašeni u martu 2017. godine.