shadow

Brendiranje Destinacija

Thursday, June 22, 2017 - 19:10
Šesti regionalni Sajam omladinskog turizma - Youth Fair 2017, 3. i 4. jula
Šesti regionalni Sajam omladinskog turizma - Youth Fair 2017, koji će biti održan na Trgu slobode i u Katoličkoj porti 3. i 4. jula, neposredno pred EXIT, sprema još jedno spektakularno izdanje muzičkog programa  - GET EXITed
Wednesday, June 7, 2017 - 16:31
Poziv nevladinim organizacijama za učešće na OPENS State Of EXIT zoni
EXIT fondacija i OPENS 2019 pozivaju organizacije civilnog društva iz Novog Sada, Srbije i celog regiona da se za vreme trajanja EXIT Festivala 2017. godine predstave brojnoj publici EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi na sajmu nevladinih organizacija u okviru OPENS State of EXIT zone.
Wednesday, May 31, 2017 - 14:38
Exit fondacija populariše dugu tradiciju filantropije i zadužbinarstva
Business Info Group objavila je sedmu godišnju ediciju LIDERI DRUŠTVENE ODGOVORNOSTI za 2016. godinu. Tim povodom intervju za ediciju dao je i Ivan Petrović, predsednik UO Exit fondacije.
- Čime se bavi Exit fondacija, koji su najznačajniji projekti i ciljevi vaše organizacije?
Friday, May 26, 2017 - 18:09
Muzičari i veterpolo reprezentativci iz Srbije i regiona pokrenuli EXIT Leto ljubavi u Umagu!
Veliko regionalno EXIT Leto ljubavi pokrenuto je u duhu ljubavi, tolerancije, muzike i sporta, kada su sinoć otvorene kapije prvog Sea Star festivala u prelepom rezortu Stella Maris u Umagu.
 
Thursday, April 27, 2017 - 21:57
TOP SERBIAN BRANDS AWARD
U organizaciji časopisa TOP SERBIAN BRANDS i portala BESTOFSERBIA.RS uručene su tradicionalne prestižne nagrade TOP SERBIAN BRANDS za 2016. godinu.
Jedan od najboljih evropskih muzičkih festivala EXIT nagrađen je ZLATNOM PLAKETOM u kategoriji SPECIJALNA NAGRADA – NAJBOLJI FESTIVAL. 
Thursday, October 13, 2016 - 23:18
Istorijska pobeda u Briselu: Novi Sad je Evropska prestonica kulture!
Novi Sad je danas u Briselu proglašen Evropskom prestonicom kulture za 2021. godinu! Nakon finalne prezentacije projekta "Novi Sad 2021", koju je danas u Briselu održala novosadska delegacija, panel nezavisnih eksperata doneo je istorijsku odluku da prvi grad van EU koji će poneti titulu bude upravo Novi Sad!
...
Wednesday, November 16, 2016 - 13:35
Novi Sad - Omladinska prestonica Evrope 2019.
EXIT Fondacija čestita svim mladima Novog Sada, ali i cele zemlje i regiona titulu Omladinske prestonice Evrope za 2019. godinu!
Ovo je veliki uspeh za naš grad da u samo jednoj godini postane Evropska prestonica kulture 2021. godine i Omladinska prestonica Evrope 2019. godine. Time se Novi Sad, uz to što je domaćin jednog od vodećih evropskih festivala, i...
Thursday, July 7, 2016 - 18:12
Zagrevanje pred Exit: Održan 5. regionalni sajam omladinskog turizma Youth Fair u Novom Sadu
Peti regionalni sajam omladinskog turizma OPENS Youth Fair 2016 održan je na Trgu slobode i u Katoličkoj porti 5. i 6. jula, neposredno pred Exit, kada Novi Sad postaje centar okupljanja mladih iz celog sveta.
Publika se oba dana Sajma, u večernjim časovima, na Trgu slobode i u Katoličkoj porti provodila na svirkama najatraktivnijih izvođača regiona.
Friday, July 1, 2016 - 11:06
TAKE A BREAK – FEEL THE ART
Srbija i Exit festival poznati su po dobroj zabavi. Nakon sjajanog provoda na Petrovaradinskoj tvrđavi, posetite Galeriju Matice srpske i saznajte kako su se ljudi na Balkanu zabavljali u prošlosti! Kroz vođenje na engleskom jeziku upoznajte se sa 10 dela srpske umetnosti i istorijom zabave i slobodnog vremena!
Galerija Matice srpske organizuje program Take a break – feel the Art...
Friday, July 10, 2015 - 18:11
REBRAND SERBIA 3 Konferencija: EXIT, mladi i sportisti najbolji promoteri Srbije!
EXIT Fondacija je i ove godine, treći put zaredom, organizovala najvažniju Konferenciju o nacionalnom (re)brendiranju Srbije pod nazivom Rebranding Serbia 3. 
Glavni cilj Konferencije je podizanje svesti kod svih značajnih stakeholder-a o izuzetnoj važnosti nacionalnog (re)brendiranja Srbije. Pozitivan imidž je...