shadow

BIKEMYFEST – biciklom do omiljenog festivala

Slika: 
BIKEMYFEST – biciklom do omiljenog festivala
Biciklističaka kultura se sve više razvija kao platforma za organizvanje mnogobrojnih drušutvenih i socijalnih okupljanja i takmičenja. BIKEMYFEST je nastao sa željom da se prvenstveno mladi ljudi ujedine u zajedničkoj avanturi – voziti bicikl do svog omiljenog festivala.  
Namera BIKEMYFEST-a je da se, u saradnji sa EXIT festivalom, povežu sa što više festivala, naročito u regionu, i naprave odličnu biciklsitčko–festivalsku mrežu  koja će omogućiti ljudima da planiraju svoja putovanja. Kao glavni cilj na duže staze BIKEMYFEST ima socijalno umrežavanje biciklista na međunarodnom nivou koji će moći da kroz aplikaciju dobiju razne informacije o biciklstičkim rutama u Srbiji, novosti o EXIT festivalu i, što je najvažnije, moći će međsobno da komuniciraju i razmenjuju znanje i iskustva sa festivalskih avantura.  
Ovogodišnji EXIT je prvi korak kada će ideja BIKEMYFEST biti predstavljena posetiocima festivala, medijima ali i državnim ustanovama i međunarodnim organizacijama koje podržavaju takve projekte. Tim BIKEMYFEST će tokom godine razviti plan i program za sve bicikliste posetioce EXIT festivala 2015. godine.
Promocija BIKEMYFEST održaće se u okviru projekta EXIT fondacije AGORA, a biće do konferencije GLOBAL ADVENTURE MEETING planirane za subotu, 12. jul, na Fakultetu za menadžment – FAM, u  Sremskim Karlovcima.