shadow

India-Serbia Program: Približavanje nacija putem brendiranja destinacija!

Slika: 
India-Serbia Program: Približavanje nacija putem brendiranja destinacija!
Druga po redu Konferencija o nacionalnom brendiranju - REBRAND SERBIA 2, zakazana simbolično na rođendan slavnog Nikole Tesle, za 10. juli, od 17 h, označiće i početak jedinstvenog projekta "INDIASERBIA".  

Foto - takmičenje "INDIASERBIA" zajednički je projekat EXIT fondacije, Ambasade Republike Indije u Srbiji, "Brand Serbia" organizacije i "Idea Works Design & Strategy", koncipiran sa ciljem da dalje razvije ove bliske veze između građana, profesionalaca i institucija Indije i Srbije.

Odnosi Indije i Srbije su tradicionalno bliski, i prijateljski, još od Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije (SFRJ). Džavaharlal Nehru i Maršal Tito bili su osnivači Pokreta nesvrstanih, a nakon raspada SFRJ, u ranim 90'-tim, i nastankom Republike Srbije, ove rane veze prijateljstva i saradnje nastavile su da predstavljaju osnovu odnosa između dve zemlje.

Tema predočenog foto-konkursa je "Moja zemlja, moj narod", a na taj način foto - takmičenje "INDIASERBIA 2014" Vas poziva da zabeležite na fotografijama duh vašeg naroda, kulture i zemlje. Prikažite ljude, zajednice i kulturne aktivnosti vaše zemlje, za koje smatrate da čine vaše društvo uzbudljivim, živahnim i raznovrsnim. Neka to budu fotografije koje najbolje predstavljaju suštinu Vaše zemlje i naroda. Predlažemo da predstavite nepoznate i neviđene delove vaše zemlje publici Indije i Srbije, u današnjem globalizovanom i blisko povezanom svetu. Vaše slike treba idealno da odraze duh vaše zemlje i naroda.

Fotograf iz Srbije koji pobedi na foto - takmičenju "INDIASERBIA2014" dobija dve karte (ljubaznošću "Etihad Airways") i sedmodnevno putovanje u Indiju u 2015. godini (ljubaznošću kompanije "Incredible India")

Fotograf iz Indije koji pobedi dobija dve karte (ljubaznošću "IdeaWorks") i sedmodnevno putovanje u Srbiju u 2015. godini (ljubaznošću "Brand Serbia" organizacije).

Takođe, dvadeset najboljih, po deset učesnika iz Indije i Srbije, biće u prilici da osvoje VIP propusnice za zvanično najbolji veliki festival u Evropi –EXIT 2015, zahvaljujući Exit fondaciji.

POŠALJITE PRIJAVU:

Prijavu možete poslati na: photo@indiaserbia.com najkasnije do 10. novembra 2014. godine, do 22 h. Takmičar može poslati najviše pet fotografija. 

Prijave slati nakon završene registracije na samom sajtu: www.indiaserbia.com, putem kog možete dobiti i više informacija o ovom zanimljivom projektu.

India - Serbia program samo je jedna od novina ovogodišnje Konferencije o nacionalnom brendiranju "Rebrand Serbia 2", putem koje ćemo čuti kako Srbija može postati lider regiona na polju brediranja destinacija, kreativnih industrija, ali i socijalnog dijaloga i stvaranja pozitivnih društvenih okvira. Exit fondacija je nosilac ideje o značaju rebrendiranja imidža Srbije, zahvaljujući pre svega tome što je Exit festival, danas i zvanično Najbolji veliki evropski festival, postao istinski brend ovog dela sveta. 


Exit fondacija