shadow

EXIT dostigao visok nivo organizacije

Slika: 
EXIT dostigao visok nivo organizacije
Dolazeći u Novi Sad želeli smo da vam prenesemo neka iskustva, ali sada vidimo da mi možemo da preuzmeme neka iskustva od vas, kaže muzički menadžer Jake Beaumont-Nesbitt iz The International Music Manager's Forum (IMMF).

EXIT festival, kroz prejekat EXIT fondacije pod nazivom AGORA, pruža jedinstvenu priliku muzičarima, umetnicima, menadžerima da uče od najboljih. Stručnjaci The International Music Manager's Forum (IMMF) danas su održali radionicu o organizaciji muzičkih događaja-koncerata, kao i o poslu umetničkog menadžera.

Glavni menadžer za obuku i obrazovanje IMMF Stuart Worthington smatra da su umetnički menadžeri jedini ljudi na svetu koji o svemu znaju barem po malo.
Njegov kolega, muzički menadžer Jake Beaumont-Nesbitt, koji koordinara sa izvođačima i organizotorima muzičkih događaja iz celog sveta, izjavio je da je dolazeći u Novi Sad, na EXIT festival, želeo da prenese neka „zapadna iskustva“, ali da sada vidi da on može da preuzme neka iskustva od EXIT-a.
CEETEP slika 1       CEETEP slika 2
Na sutrašnjoj radionici biće reči o međunarodnim turnejama, marketingu, medijima, a biće i održani radni sastanci sa mladim, neafirmisanim bendovima koji su deo programa CEETEP – Central Eastern European Talent Exchange Program. Radionice počinju u 13 časova, u Galeriji Matice srpske.