shadow

Opština Budva i EXIT AID sakupili pomoć ugroženima od poplava

Slika: 
Opština Budva i EXIT AID sakupili pomoć ugroženima od poplava
Drugo u nizu humanitarnih večeri u organizaciji programa EXIT fondacije EXIT AID za pomoć ugroženima od katastrofalnih poplava u Srbiji, BIH i Hrvatskoj održano je sinoć u luksuznom kompleksu DUKLEY GARDENS u Budvi.
Ukupna suma pomoći koju su u prethodnih mesec i po dana sakupili Opština Budva i EXIT, zaključno sa sinoćnom humanitarnom žurkom, iznosi više od 140 000 evra u novcu i 80.000 evra u robi. Prikupljena sredstva, u koordinaciji sa Vladom Srbije, biće distribuirana za pomoć ugoroženima od poplava.
Naglašavajući da je društvena odgovornost srž EXIT festivala, direktor i osnivač EXIT-a Dušan Kovačević najavio je da će svaki naredni događaj koji bude organizovao EXIT imati i obavezni humanitarni deo.
Gostima humanitarne zabave u luksuznom kompleksu DUKLEY GARDENS i svima koji su nesebično donirali pomoć zahvalili su se i predsednik opštine Budva Lazar Rađenović i ministar odbrane Vlade Srbije Bratislav Gašić. Gosti skupa bili su i potpredsednik Vlade Srbije  i ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, kao i mnoge druge javne ličnosti i privrednici iz Srbije i Crne Gore.
IMG_8630   Screen Shot 2014-07-19 at 5.43.14 PM
Sinoćni događaj pod nazivom BE HUMAN HOSTED BY JAMIROQUAI predstavio je „svemirskog kauboja“ i poznatog svetskog muzičara Džej Keja, koji je specijalnim DJ nastupom, samo dva dana nakon spektakularnog koncerta na SEA DANCE festivalu, bio šlag na torti savršene večeri uz izvođače kao što su Masimo Savić, Tara McDonald i Perpetuum Mobile, igrače iz britanske zabavljačke grupe Area 51 i druge predstavnike bogatog programa.
IMG_6703     IMG_6574 (1)
IMG_6500     Screen Shot 2014-07-19 at 5.50.14 PM
Nakon završetka ove VIP zabave s plemenitim ciljem, posetioci su se polako zaputili ka plaži Jaz na grandioznu završnicu SEA DANCE festivala, veliki vatromet i nastup britanskih pionira elektronske muzike, sastava Underworld.
Humanitarni projekat BE HUMAN orgnizovala je EXIT fondacija u saradnji sa Opštinom Budva i luksuznim odmaralištem DUKLEY GARDENS, a uz podršku Vlade Srbije i Vlade Crne Gore, kao i Nacionalne Turističke Organizacije Crne Gore, Turističke organizacije Budve i Hipotekarne banke.