shadow

Promocija foto-takmičenja "INDIASERBIA" na DGTH

Slika: 
Promocija foto-takmičenja "INDIASERBIA" na DGTH
Prirodno-matematički fakultet Univerziteta u Novom Sadu, Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo bio je domaćin prezentacije kampanje "IndiaSerbia" Indiaserbia Photography Contest 2014.
Direktor i glavni dizajner indijske kompanije "Idea Works Design & Strategy" John Sudhir Horo i Nemanja Milenković iz EXIT Fondacije održali su predavanja pred više desetina studenata DGTH-a o kampanji "Incredible India" i nedavno pokrenutoj kampanji "IndiaSerbia" Indiaserbia Photography Contest 2014.
Kako se očekuje, EXIT Fondacija i Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo nastviće uspešnu saradnju, a za narednu godinu priprema se nov projekat koji će pokazati potpuno inovativni koncept u pripremi jedne međunarodne konferencije.
   02_th     03_th
Foto - takmičenje "INDIASERBIA" zajednički je projekat EXIT Fondacije, Ambasade Republike Indije u Srbiji, organizacije "Brand Serbia" i indijske kompanije "Idea Works Design & Strategy". Cilj projekta je razvijanje već tradicionalno bliskih i prijateljskih veza između građana, profesionalaca i institucija Indije i Srbije.
Fotograf iz Srbije koji pobedi na foto - takmičenju "INDIASERBIA" dobija dve karte (ljubaznošću "Etihad Airways") i sedmodnevno putovanje u Indiju u 2015. godini (ljubaznošću kompanije "Incredible India").
Fotograf iz Indije koji pobedi dobija dve karte (ljubaznošću "Idea Works Design & Strategy") i sedmodnevno putovanje u Srbiju u 2015. godini (ljubaznošću "Brand Serbia" organizacije).
Takođe, dvadeset najboljih, po deset učesnika iz Indije i Srbije, biće u prilici da osvoje VIP propusnice za zvanično Najbolji veliki festival u Evropi – EXIT 2015, zahvaljujući EXIT Fondaciji.
Prijavu možete poslati na: photo@indiaserbia.com najkasnije do 10. novembra 2014. godine, do 22 h. Takmičar može poslati najviše pet fotografija.