shadow

EXIT fondacija pomaže FORTUNS-u

Slika: 
EXIT fondacija pomaže FORTUNS-u
Organizaciji Međunarodnog kongresa studenata turizma i hotelijerstva, koji će se održati od 14. do 16. novembra 2014. u Novom Sadu, priključila se i EXIT fondacija.
Ovaj događaj koji će okupiti neke od vrhunskih svetskih stručnjaka u oblasti turizma i hotelijerstva, kao i više od 400 studenata iz regiona, organizuje udruženje FORTUNS, a u saradnji sa EXIT fondacijom, Međunarodnom asocijacijom studenata turizma i hotelijerstva i  Fakultetom za sport i turizam iz Novog Sada. 
Objedinjevajući sve tri teme svog delovanja – razvoj mladih, kreativne industrije i brendiranje destinacija – EXIT fondacija će kroz izlaganje svojih predavača i primerima iz prakse pomoći u razmeni znanja, iskustava i kontakata.  U organizacionom smislu, podržavajući svaku inicijativu mladih ljudi koji poput FORTUNS-a pomažu i na ovaj način u brendiranju svog grada, države, ali i regiona u celini,  EXIT fondacija će sa svojim kapacitetima, ali i timom volontera, koji nastavljaju svoj nesebičan doprinos razvoju društvenog aktivizma, omogućiti da takav skup bude samo prvi u nizu. 
EXIT fondacija, kao deo društvenog angažmana EXIT festivala, učešćem i u ovom projektu, nastvalja rad na ostvarivanju vizije Dušana Kovačevića, direkatora EXIT-a, da prostor Balkana postane sinonim za jednu od najatraktivnijih omladinskih destinacija na svetu.