shadow

Rebrand Serbia 3

Slika: 
Rebrand Serbia 3
Po treći put EXIT Fondacija organizuje najvažniju Konferenciju o nacionalnom (re)brendiranju Srbije sa ciljem podizanja svesti javnog mnjenja, medija i donosioca odluka o važnosti nacionalnog (re)brendiranja Srbije, i kako sa boljim imidžom Srbija može privući mnogo više stranih investitora, turista, poboljšati izvoz i međunarodnu poziciju zemlje.
Konferencija Rebrand Serbia 3održaće se u petak, 10. jula sa početkom u 12 časova, u Zgradi Rektorata Univerziteta u Novom Sadu.
Glavni govornici su direktorka Turističke organizacije Srbije Gordana Plamenac, koja će pričati o dostignućima TOS-a u međunarodnoj turističkoj promociji i brendiranju Srbije, koji su rezultovali da Srbija godima beleži preko 10% godšnjeg rasta stranih turista; Dušan Kovačević, direktor i osnivač EXIT-a ukazaće da je EXIT uz Novaka Đokovića najbolji promoter Srbije u poslednjih 15 godina; Milena Veselinović, novinar CNN održaće prezentaciju na temu "Kako predstaviti naš slučaj međunarodnim medijima" i predstaviti specijalni serijal "Serbia on the road" koji je emitovao CNN, najpoznatija svetska medijska mreža. 
Specijalni gost drugog panela "I am Serbia" - promocija Srbije kroz ljude, biće Veljko Paunović, trener svetskih šamiona, omladinske fudbalske reprezentacije Srbije. Na panelu će biti reči o tome kako su naši uspešni, mladi ljudi najbolja (neiskorišćena) šansa za promociju Srbije.
Konferencija se organizuje u sklopu Konferencije o savremenim trendovima u event i kreativnoj industriji u saradnji sa Prirodno-matematičkim fakultetom i Univerzitetom u Novom Sadu.
Detaljan program i satnicu možete pogledati na sledećem linkovima:
http://www.dgt.uns.ac.rs/ctth2015/programme.php
www.rebrand.rs
EXIT Fondacija