shadow

Zagrevanje pred Exit: Održan 5. regionalni sajam omladinskog turizma Youth Fair u Novom Sadu

Slika: 
Zagrevanje pred Exit: Održan 5. regionalni sajam omladinskog turizma Youth Fair u Novom Sadu
Peti regionalni sajam omladinskog turizma OPENS Youth Fair 2016 održan je na Trgu slobode i u Katoličkoj porti 5. i 6. jula, neposredno pred Exit, kada Novi Sad postaje centar okupljanja mladih iz celog sveta.
Publika se oba dana Sajma, u večernjim časovima, na Trgu slobode i u Katoličkoj porti provodila na svirkama najatraktivnijih izvođača regiona.
Tokom prvog dana Sajma, omladina je neko vreme malo više bila zainteresovana za preuzimanje vaučera za Exit, pa se većina nalazila u redu ispred info-pulta festivala. Međutim, pored izlagačkog, organizovan je i muzički program sajma, koji je privukao veći broj posetilaca. Oprobana formula – kombinacija sajamskog i muzičkog programa – pokazala se kao odlična uvertira za Exit festival koji počinje odmah po završetku "Youth Faira".
EXIT 2016 - Youth Fair - 2Novi Sad je uoči Exit festivala, na Trgu slobode i u Katoličkoj porti oodisao pozitivnom energijom, a želja je da se upravo te vibracije prenesu i na sve ostale manifestacije i događaje koji slede tokom leta u Novom Sadu i regionu. 
Kao i prethodnih godina, organizatori ove manifestacije su pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, Turističke organizacije Grada Novog Sada, Exit Tima, Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Prirodno matematičkog fakulteta u Novom Sadu, Studentskog kulturnog centra Novog Sada, uz podršku Art Eco Marketa i prijatelja manifestacije Fortuns Novi Sad.