shadow

Magic Exit avantura počela Magijom dijaloga

Slika: 
Magic Exit avantura počela Magijom dijaloga
Exit tim na Petrovaradinskoj tvrđavi, u Ulici starih zanata, organizuje zajedno sa listom Danas i SKC NS Fabrika svako veče tribine „Magija Dijaloga“ o najaktuelnijim temama.
Prva tribina pod nazivom „Tiha balkanska većina“ održana je sinoć. Uvodnu reč na tribini imala je Gordana Nonin, novinarka lista Danas koja je bila i moderator. Učesnici tribine bili su osnivač i direktor EXIT festivala Dušan Kovačević, reditelj Kokan Mladenović, muzičar i slikar Damir Urban i glumac Emir Hadžihafizbegović.
Mnogi ljudi na Balkanu se ne odvažuju da evociraju osećaje koje su imali prilikom spoznaje onoga što nam se desilo i što nam se dešava. Tokom tribine učesnici su odgovarali na pitanja na šta se, nakon tog osećaja, ipak odvažujemo da uradimo? Koliko smo spremni da raspršimo gustu maglu koja je bila i jeste svuda oko nas? I kako je, između ostalog naglašeno, upravo ta mera odvažnosti koliko su pojedinci spremni da urade, biće mera budućnosti svih nas.
Večeras će se na tribini „Magija Dijaloga“ razgovarati o Brexit-u. Početak je u 19 časova, u Ulici starih zanata, na Petrovaradinskoj tvrđavi. 
Danas