shadow

Konferencije

Slika: 
Konferencije na AGORI
U želji da pokrene na razmišljanje, ponudi rešenja, predstavi pozitivne primere iz sveta, razvije dijalog i komunikaciju, podstakne kreativnost... EXIT fondacija i ove godine priprema niz konferencija, radionica, predavanja pod zajedničkim imenom – AGORA.  

Slika: 
EXIT promoviše trajne vrednosti
EXIT fondacija, kao noseći stub društveno odgovorne dimenzije EXIT brenda, pokreće projekat EXIT4LIFE sa ciljem da mobiliše mlade u pravcu prihvatanja i razumevanja sopstvene odgovornosti na temu zdravlja, zdravih životnih navika i zdravih životnih izbora.
Slika: 
EXIT širi stečeno znanje i iskustvo
S obzirom na sve veći broj festivala u zemlji i okruženju, Dunavska festivalska mreža pokrenula je inicijativu jačanja industrije događaja. Konferencija EXIT PRO ima za cilj da prenese znanja i iskustva menadžera i producenata najpoznatijih evropskih muzičkih festivala i kulturnih događaja organizaorima sličnih dešavanja Srbiji i regionu.
Slika: 
Završena CEETEP konferencija
Internacionalni stručnjaci za razmenu talenata i menadžment u muzičkoj industriji prezentovali su, drugog dana Konferencije CEETEP, svoja iskustva u organizaciji međunarodnih turneja i znanja iz oblasti marketinga i medija.
Slika: 
High Voltаge - snаgа, energijа i festivаli
Moguće je smanjiti emisiju CO2 i budžet za organizaciju događaja pametnim planom obezbeđivanja električne energije, poruka je upućena sa drugog dana Konferencije GO GROUP.
Slika: 
I zvanično počela sa radom BRAND SERBIA organizacija!

Exit festival, koji s ponosom nosi priznanje Najboljeg velikog evropskog festivala, u partnerstvu sa kompanijom NIS, organizovao je danas u sedištu ove kompanije, drugu po redu, Konferenciju o nacionalnom brendiranju - REBRAND SERBIA 2, sa ciljem da se, upravo kroz dugoročno delovanje, jasan koncept i zajedničko zalaganje čitave nacije, kao i svih društvenih činilaca, učini pomak i poboljša slika Srbije u svetskim okvirima!

Slika: 
EXIT dostigao visok nivo organizacije
Dolazeći u Novi Sad želeli smo da vam prenesemo neka iskustva, ali sada vidimo da mi možemo da preuzmeme neka iskustva od vas, kaže muzički menadžer Jake Beaumont-Nesbitt iz The International Music Manager's Forum (IMMF).

EXIT festival, kroz prejekat EXIT fondacije pod nazivom AGORA, pruža jedinstvenu priliku muzičarima, umetnicima, menadžerima da uče od najboljih. Stručnjaci The International Music Manager's Forum (IMMF) danas su održali radionicu o organizaciji muzičkih događaja-koncerata, kao i o poslu umetničkog menadžera.

Slika: 
Festivali odlično mesto za slanje "zelene" poruke
Svi mi, pa i festivali, moramo biti odgovorni prema okruženju, poruka je sa drugog skupa GO GROUP koji je danas počeo na AGORI, projektu EXIT fondacije.
Slika: 
Novi Sad može biti Omladinska prestonica Evrope
Ovogodišnja AGORA, projekat EXIT fondacije, počeo je danas konferencijom „Omladinska prestonica Evrope kao brend“, u Galeriji Matice srpske. Projekt-menadžeri iz Maribora, koji je prošle godine bio Omladinska prestonica Evrope, i Kluž Napoke, koji će to biti 2015. godine, preneli su svoja iskustava u oragnicaziji dobijanja te laskave titule.

Izvršni producent i koordinator projekta iz rumunskog grada Kluž-Napoka, koji će biti Omladinska prestonica Evrope 2015. godine, Androš Farkaš smatra da Novi Sad ima sve predispozicije da bude Omladinska prestonica Evrope 2018. godine.

Slika: 
EXIT4LIFE
Mobilisanje mladih u pravcu prihvatanja i razumevanja sopstvene odgovornosti na temu zdravlja, zdravih životnih navika i zdravih životnih izbora cilj je projekta EXIT4LIFE.